Με «Δημιουργική Ανατροπή» οι Ε. Βλάχου, Π. Γκούβρα και Φ. Τζανάκης

Ο Συνδυασμός του Κώστα Λύρου,
«Δημιουργική Ανατροπή»
ανακοίνωσε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους
Ειρήνη Βλάχου, Παναγιώτα Γκούβρα και Φώτη Τζανάκη

Ειρήνη Βλάχου: «Κατόπιν της πρότασης  που  είχα  από  τον  Κώστα Λύρο, τον οποίο ευχαριστώ,  αποφάσισα  να  συμμετάσχω  στις  επερχόμενες  Δημοτικές  εκλογές  της  8ης Οκτωβρίου  2023  ως υποψήφια  με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Αποφάσισα να στηρίξω τον Δήμαρχο μας, γιατί από την πρώτη ημέρα σήκωσε τα μανίκια και δουλεύει για το καλό του Δήμου μας. Σε αυτές τις εκλογές είναι αναγκαίο για τον τόπο μας να στηρίξουμε έντιμους και ικανότερους. Για το Λεσίνι, για το Δήμο μας, για τους ανθρώπους του!».

 

 

Παναγιώτα Γκούβρα:« Συμμετέχω με την υποψηφιότητα μου στην προσπάθεια της «Δημιουργικής Ανατροπής» να συνεχίσει το έργο της στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου με μια νέα θητεία.

Στόχος του συνδυασμού μας, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να ακούμε τους συμπολίτες μας, να αφουγκραζόμαστε τα θέλω τους, να σταθούμε στο πλευρό τους, να δώσουμε πνοή και ζωντάνια στα χωριά μας και βάζουμε ψηλά τον πήχη για ένα Δήμο – πρότυπο, ένα Δήμο πρωταγωνιστή!»

 

 

Φώτης Τζανάκης: «Ως κάτοικος των Οινιαδών, απασχολούμενος στον πρωτογενή τομέα, αλλά και με έντονο ενδιαφέρον διαχρονικά για την πορεία και την καθημερινότητα του τόπου μου, αποδέχθηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση και συνεργασία.

Ο Κώστας Λύρος έχει ένα μακροπρόθεσμο όραμα και σχεδιασμό για τον τόπο μας, τον οποίο μεθοδικά με πολύ πίστη και προσήλωση υπηρετεί. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ικανό και δημιουργικό που δεν σταματά να παλεύει και να διεκδικεί, δίνοντας έτσι κίνητρο και σε εμάς να τον στηρίξουμε να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο που ανέλαβε, το έργο της εξυγίανσης και του εκσυγχρονισμού του Δήμου προκειμένου να τεθούν βάσεις σταθερές για πρόοδο, ανάπτυξη και καινοτομία».

 

 

 


AgrinioStories