5 Ιουνίου 2023

Διαμαντόπουλος: «Παντελής έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής»

Για παντελή έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής
κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Λύρου,
ο Σπύρος Διαμαντόπουλος

Στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής Λύρου για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου και στους πρόσφατους πανηγυρισμούς της, αναφέρεται με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος, υπερτονίζοντας την ατάκα του Νίκου Κούρκουλου στην ταινία της Finos Film Ορατότης μηδέν: «όχι άλλο κάρβουνο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει

«Στις 14.2.2023 είχα δημοσιεύσει με στοιχεία τους απαράδεκτους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής στο θέμα δημοπράτησης του ΧΥΤΑ. Αλλά και την αδράνειά της σε σειρά προτάσεων που της υποδείξαμε δημόσια και στο Δημοτικό Συμβούλιο μιας και στα προβλήματα πρέπει να υπάρχει συναίνεση και όχι μικροπολιτική.

Αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα η παντελής έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής που οφείλατε να πράξετε σχετικά με την καθυστέρηση ενός ακόμη φλέγοντος ζητήματος όπως αυτό που άπτεται της Δημόσιας Υγείας. Για μία ακόμη φορά η δική σας καθυστέρηση είναι απόρροια των κακών πολιτικών συστημάτων που δήθεν σας πολεμούν.

Γιατί δεν τους κατονομάζετε κύριε Δήμαρχε; Ποιά είναι αυτά τα κέντρα;

Πανηγυρίζετε για να πείσετε το λιγοστό ακροατήριό σας που σπεύδει από χθες να σας επιβραβεύσει χαρίζοντας ευχολόγια συγχαρητηρίων με μπόλικο μπράβο στις αναρτήσεις τους και φυσικά έχοντας ως κορωνίδα αυτών το κατόπιν ενεργειών σας.. Πόση υποκριτική και πόση υποκρισία χωρά στο Δημαρχιακό Μέγαρο; Αλλά για να χρησιμοποιήσω και μία φράση ενός τεράστιου ηθοποιού πλην όμως ταιριαστή στην περίπτωσή σας,

Σας παρακαλώ, «όχι άλλο κάρβουνο». (Κούρκουλος, Ορατότης Μηδέν σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου )

Παραπέμπω τους δημότες στη προηγούμενη δημοσίευση αν θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Την αλήθεια των επιχειρημάτων και των μαθηματικών. Εκτός και αν καταργήσατε και την επιστήμη των μαθηματικών.

Οι δημότες έχουν αντιληφθεί τί συμβαίνει και σύντομα θα σας απαντήσουν στην κάλπη.

Φίλες και φίλοι, σε λίγο καιρό τελειώνουν οι εθνικές εκλογές. Οι Δημοτικές εκλογές θα έρθουν στο προσκήνιο. Τα πράγματα είναι απλά παρόλο που το τοπίο σήμερα φαντάζει δικαίως μπερδεμένο.

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Επιλέξτε ποιος και κυρίως με ποιούς θα διοικήσει την επόμενη μέρα.

Σ΄αυτές τις εκλογές το δίλημμα είναι ξεκάθαρο.

Αξιοπρέπεια, συμμετοχή και στροφή στο μέλλον ή εμπόριο ελπίδας, υποταγή και επιστροφή στο μαυρογιαλούρικο παρελθόν;»

 


AgrinioStories

1 thought on “Διαμαντόπουλος: «Παντελής έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής»

Comments are closed.