Δείτε όλους τους υποψηφίους του Φαρμάκη έως τις 12/7

Και η Αγγελική Ρούση – Τζιμάνη
με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη
Δείτε όλους τους υποψηφίους που ανακοίνωσε
μέσα από τα social media ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Φαρμάκης: H Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη, με μεγάλη διαδρομή στα κοινά και στην αυτοδιοίκηση και με αποδεδειγμένη διάθεση προσφοράς στην Αιτωλοακαρνανία, αποφάσισε να σταθεί δίπλα μας στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Με την παρουσία της εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο μία παράταξη που αποδεικνύει ότι η πραγματική δύναμη της αυτοδιοίκησης είναι ότι μπορεί να συνθέτει δυνάμεις και να ενώνει ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες. Αγγελική, καλωσήρθες! Όλοι μαζί για τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Εργατικές και δημιουργικές, θέτουν ψηλά τον πήχη της αποτελεσματικότητας και της προσφοράς. Κωνσταντίνα Τασούλα και Αθανασία Γλαβά (ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας) είναι μαζί μας για τη Δυτική Ελλάδα του μέλλοντός μας. Καλωσορίσατε στη μεγάλη μας παράταξη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Η Ζωή Δημοπούλου, στις εκλογές του Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στο πλευρό της μεγάλης αυτοδιοικητικής μας παράταξης, εκπροσωπώντας την Ηλεία. Την καλωσορίζουμε ανήμερα των γενεθλίων της και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα, με την ίδια πάντοτε διάθεση για προσφορά στα κοινά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Η Χαρά Δενδή (Π.Ε. Αχαΐας) και ο Βασίλης Βλάχος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), θα είναι μαζί μας, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δυτική Ελλάδα του μέλλοντός μας. Καλωσορίσατε και καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Καλωσορίζω την Αγγελική (Άντζελα) Κολλυροπούλου (Π.Ε. Αχαΐας) και τον Παναγιώτη – Γρηγόρη Σαραλιώτη (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας). Δύο ακόμα άξια και δυναμικά στελέχη που εμπλουτίζουν τον συνδυασμό μας για τις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Ο Γιώργος Παναγούλιας, άνθρωπος με γνωστή δημόσια παρουσία και προσφορά στην Ηλεία, συμπορεύεται μαζί μας για μία ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Γιατρέ μου, καλωσόρισες στην μεγάλη μας παρέα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Ο Τάκης Αντωνόπουλος (Π.Ε. Αχαΐας) είναι μαζί μας στη συνέχιση της προσπάθειας για μία Δυτική Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί στην ευημερία και στην ανάπτυξη. Τάκη, καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Ο Γιώργος Βελισσάρης και στην «πίστα» της αυτοδιοίκησης! Φωνάρα και ψυχάρα, καλωσόρισες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Καλωσορίζω στην ομάδα μας την Πηνελόπη Σιδηρά (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), χημικό – περιβαλλοντολόγο. Γνωστή για τη δημόσια πορεία της στα κοινά, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας για τη Δυτική Ελλάδα του κοινού μας μέλλοντος. Η απόφασή της είναι μία ακόμα ισχυρή απόδειξη της μεγάλης ενότητας που μπορεί να πετύχει η αυτοδιοίκηση. Ο τόπος μας, μας ενώνει όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Όταν το έργο και το όραμά σου απηχεί σε ανθρώπους που στο παρελθόν βρέθηκαν απέναντί σου, τότε μόνο περηφάνια και σιγουριά αισθάνεσαι. Και όταν αυτοί οι άνθρωποι σου δίνουν το χέρι, τότε εσύ πρέπει να ανοίγεις την αγκαλιά σου. Γιατί, η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από κάθε άξιο άνθρωπο που θέλει και μπορεί να προσφέρει. Η συμπόρευση του Παναγιώτη Μπράμου (Π.Ε. Ηλείας) με την μεγάλη παρέα μας στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου είναι μία ακόμα ισχυρή απόδειξη της ουσιαστικά αδέσμευτης αυτοδιοίκησης που συνθέτει δυνάμεις πέρα και πάνω από ιδεολογικές και άλλες διαφορές. Παναγιώτη, η εμπιστοσύνη σου με τιμάει. Η απόφασή σου, μου δίνει δύναμη. Καλωσόρισες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Και η Δήμητρα Μπράτη (υποψήφια στην Π.Ε. Ηλείας) είναι κοντά μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια για να φέρουμε την Ηλεία του πολιτισμού και του τουρισμού, την Ηλεία της μεγάλης παραγωγικής δύναμης, στη θέση που της αξίζει. Προχωράμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Με τον Χρήστο Μπούνια ξεκινήσαμε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Βρεθήκαμε ακόμα και απέναντι στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου. Όταν όμως η αγάπη για τον τόπο μετουσιώνεται σε πράξη και η φιλία δύο ανθρώπων μεταμορφώνεται σε κοινό όραμα, τότε οι δρόμοι ενώνονται στον κοινό στόχο. ιατί σε αυτόν τον τόπο δεν υπάρχουμε «εμείς και οι άλλοι». Η Δυτική Ελλάδα μας χωράει όλους και μας θέλει όλους μαζί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Όταν οι φίλοι συναντιούνται και σφίγγουν τα χέρια για το καλό του τόπου τους, η αισιοδοξία μας για ακόμα καλύτερες μέρες στη Δυτική Ελλάδα μεγαλώνει. Ο Παναγιώτης Λαλιώτης (Π.Ε. Αχαΐας) και ο Απόστολος Παπαϊωάννου (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), είναι μαζί μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Παναγιώτης (Πάνος) Γκόλιας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) και Νίκος Λαϊνόπουλος (Π.Ε. Ηλείας). Μαζί μας για την επόμενη μέρα της Δυτικής Ελλάδας. Καλωσήρθατε και καλούς αγώνες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Ο Λίνος (Στυλιανός) Μπλέτσας, επιστήμονας με βαθιά γνώση της σημασίας των άρτιων και σύγχρονων υποδομών και άνθρωπος με γνωστή δημόσια «περπατησιά», θα είναι κοντά μας στη νέα προσπάθεια για να κάνουμε την Αιτωλοακαρνανία ακόμα καλύτερη και τη Δυτική Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή. Τον καλωσορίζω στον στίβο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Διονυσία Κατριμπούζα, Κασσάνδρα-Νεκταρία Λέων, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος και Δημήτρης Μπαρμπούνης. Μαζί μας για την Αχαΐα της προκοπής και τη Δυτική Ελλάδα της ανάπτυξης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Η Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου (Π.Ε. Αχαΐας), η Χρονούλα Ρέππα (Π.Ε. Ηλείας), η Κωνσταντίνα Χωρέμη (Π.Ε. Ηλείας) και ο Αλέξης Γεωργόπουλος (Π.Ε. Ηλείας) είναι κοντά μας. Μαζί για τη Δυτική Ελλάδα του αύριο! Καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Η Νικολέτα Κιρκινέζου και ο Κωνσταντίνος Ντούπης (ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας) συντάσσονται στον αγώνα μας για την αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Ελλάδας. Δίνουμε τα χέρια για να εργαστούμε με όραμα και στόχο μια νέα εποχή για την Αιτωλοακαρνανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Ο Λεωνίδας Δανιάς και ο Φώτης Σκληρός (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) μαζί με τον Νικόλαο Γκανταΐφη και τον Χρήστο Ζαφειρόπουλο (Π.Ε. Ηλείας), έρχονται να προσθέσουν τη δική τους δυναμική στην μεγάλη παρέα μας για τη Δυτική Ελλάδα του κοινού μας μέλλοντος. Καλωσορίσατε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Άνθρωποι με γνώσεις και ικανότητες, με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά και με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας, ενώνονται στην κοινή προσπάθεια για τη Δυτική Ελλάδα του αύριο. Νίκος Καραχάλιος και Δήμητρα Μπαλαφούτη (Π.Ε. Αχαΐας), Γιάννης Σύψας και Βαγγέλης Σακκάς ( Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας). Είναι και αυτοί μαζί μας! Καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φαρμάκης: Όλγα Μητσιώνη (ΠΕ Ηλείας), Κώστας Δαουτίδης (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) και Γεωργία Ντάτσικα (Π.Ε. Αχαΐας) μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δυτική Ελλάδα του 2030.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories