27 Νοεμβρίου 2021

Δαγκωματιά και οκταχίλιαρο κύριοι… Για περάστε!

  • γράφει ο provocatorας

Tρίτωσε το κακό με το οκταχίλιαρο

«Τον δάγκωσε» λένε ακόμα στα καφενεία οι συντοπίτες μας, για οποίον καταφέρνει με απάτη να αποσπάσει χρήματα από κάποιον άλλον. Μόνο που η «δαγκωματιά» για την οποία θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν έχει να κάνει με τέτοιο «δάγκωμα».

Και να που τρίτωσε το κακό, όπως λένε και στα καλύτερα αυτοδιοικητικά σαλόνια και όχι μόνο. Τρίτη φορά που κάτοικος της περιοχής του Αγρινίου προσέφυγε στα δικαστήρια κατά του Δήμου Αγρινίου και το μονομελές πλημμελειοδικείο Αγρινίου του επιδίκασε αποζημίωση 8.000 ευρώ.

– Ξέρει κανείς που συχνάζουν αυτά τα σκυλιά που δαγκώνουν αβέρτα κουβέρτα. Ξέρετε τι ανάσα μπορεί να είναι σήμερα 8.000 ευρώ;

Κατά της απόφασης λένε, ο Δήμος Αγρινίου δεν θα ασκήσει έφεση, αλλά θα καταβάλει, όπως ορίζει το δικαστήριο, ολόκληρο το επιδικασθέν ποσό… για να επουλωθούν ταχύτερα οι πληγές.

Παλιά, όταν το τσιγάρο ήταν ακριβό, λέγαμε: «παφ και τάλιρο».

Τώρα αυτό άλλαξε: Δαγκωματιά και οκταχίλιαρο κύριοι…

Για περάστε!

(Σιγά… μη μας ακούσουν. Και να δεις που θα βγουν αληθινοί όσοι στο προπροηγούμενο δημοτικό συμβούλιο σιγοψιθύριζαν το φόβο τους για τη «φαμπρικά που μπορεί να στηθεί με τη συγκεκριμένη διαδικασία)

 

Υ.Γ. Να θυμάστε κάτι: Κανένα σκυλί δεν θα σε δαγκώσει, αν δεν το φοβίσεις, αν δεν το αφήσεις νηστικό και απότιστο, αν δεν το κυνηγίσεις με το παλούκι για να φύγει. Αν δεν μάθουμε να συμβιώνουμε με τα αδέσποτα και αν η οργνωμένη κοινωνία μας δεν φροντίσει να μειωθούν τα προβλήματα της επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τότε αυτά τα φαινόμενα δεν θα πάψουν να υπάρχουν ποτέ. Γιατί όλα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλη κάποιοι είχαν αναλάβει να τα περιποιούνται μέχρι εκείνη τη στιγμή που τα βαρέθηκαν και τα πέταξαν μαζί με τα σκουπίδια τους στο δρόμο. Μόνο που τα ζώα δεν είναι σκουπίδια, είναι ζωές που έχουν την ανάγκη μας και την φροντίδα μας.


AgrinioStories | Προβοκάτορες όλων των χωρών εκτονωθείτε

Περιμένουμε και τις δικές σας προβοκάτσιες στο: info@agriniostories.gr
(Ονόματα δε λέμε, προσωπικότητες δεν θίγουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *