5 Δεκεμβρίου 2022

Δ. Κωνσταντόπουλος – Μύνημα για χειροτονία Δαμασκηνού

Μήνυμα Δημήτρη Κωνσταντόπουλου,
Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
για τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη
Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνού.

Μήνυμα για την χειροτονία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Δαμασκηνού, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο face book, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να παραστεί στη χειροτονία, λόγω Covid-19.

Στο μήνυμά του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρει:

«Σεβασμιώτατε, κ.κ. Δαμασκηνέ , δεχθείτε παρακαλώ τις εκ βαθέων καρδίας ευχές μου για την εκλογή σας & ανάδειξή σας ως ποιμενάρχης και Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Σε μια εποχή πολυεπίπεδης κρίσης και έκπτωσης των αξιών, με την κοινωνία χωρίς σαφή προσανατολισμό, ο ρόλος σας σημαντικός, ουσιαστικός, καθοδηγητικός. Ο ψυχικός σας πλούτος, η πνευματική σας ενάργεια και η άοκνη στάση της ζωής σας να αποτελέσουν δύναμη για το εκκλησιαστικό ,ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο που αναλαμβάνετε.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, και ο Χριστιανισμός προβάλλονται μέσα από το έργο και τη δράση άξιων ποιμεναρχών, όπου η προσωπική τους συμπεριφορά αποτελεί συμπεριφορισμό για τους πιστούς και το ορθόδοξο ποίμνιο.

Σας εύχομαι ολόψυχα, με τη βοήθεια του Κυρίου Ιησού Χριστού και την αγάπη της Παναγίας μας, φώτιση και δύναμη ώστε να επιτελέσετε επιτυχώς το θεάρεστο έργο που αναλαμβάνετε, επιτυχή θητεία και μακροημέρευση στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ευαρεστώντας Θεόν & άνθρωπο!»

 


AgrinioStories