6 Φεβρουαρίου 2023

Αρχαία Πλευρώνα 12/8 – Συναυλία με Πανσέληνο

Συναυλία στην Αρχαία Πλευρώνα
κάτω από το φως της Πανσελήνου

 Την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία στον Αρχαιολογικό χώρο της Νέας Πλευρώνας, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Η συναυλία θα αποτελεί ένα αφιέρωμα, με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την γέννηση του Σταύρου Κουγιουμτζή, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σπύρου Χολέβα και πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ προβλέπεται και η μεταφορά, όσων επιθυμούν, με λεωφορεία του Δήμου που θα εκτελέσουν 2 Δρομολόγια από την Πλατεία Ραζή-Κότσικα (πρώην Κέννεντυ) προς τον χώρο της διοργάνωσης στις 19:30 και 20:30, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης προβλέπεται και πάλι επιστροφή του κοινού στην αφετηρία.

Την ίδια ημέρα στις 22:00 έχει προγραμματιστεί Μουσική Βραδιά στο Αιτωλικό.

Το Σάββατο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με μία ακόμη τοπική εορτή, την Γιορτή Πίτας στην Πλατεία Νιαβή στο Ευηνοχώρι στις 21:30, ενώ οι εκδηλώσεις της εβδομάδας ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Αυγούστου με μία ακόμη Μουσική βραδιά στο Νεοχώρι.

 

 


AgrinioStories