6 Δεκεμβρίου 2022

Απόπειρα γυναικοκτονίας – Δυο γείτονες έσωσαν την 66χρονη

Δυο γείτονες έσωσαν τη ζωή της 66χρονης γυναίκας
μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από τον σύζυγό της
«Δεν ήταν καλή γυναίκα» είπε οδράστης
όταν τον ρώτησαν γιατί τη μαχαίρωσε.

«Δεν ήταν καλή γυναίκα» απάντησε ο σύζυγος και δράστης της επίθεσης κατά της 66χρονης γυναίκας στη Νίκαια όταν τον ρώτησε ένας γείτονας, ο οποίος ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του άτυχου θύματος, γιατί τη μαχαίρωσε.

Δύο γείτονες της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγο της, η οποία λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία για τη ζωή της, αποσόβησαν το μοιραίο. Ο άντρας αφόπλισε τον σύζυγο της και η γυναίκα πίεζε την πληγή που είχε το θύμα, δίπλα στην καρωτίδα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να προσφέρουν ιατρική φροντίδα στην γυναίκα.

Όπως είπε ο γείτονας του ζευγαριού, «είδαμε τη γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε ‘βοήθεια’. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε ‘έρχεται, έρχεται’».

«Του βάζω τις φωνές και του λέω ‘γιατί τη μαχαίρωσες;’ και μου λέει ‘δεν ήταν καλή γυναίκα’. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια», ανέφερε ο άνδρας.

Η γειτόνισσα του δράστη και του θύματος, είπε πως άκουσε φωνές στον δρόμο και ανησύχησε, αναφέροντας πως «Μου φώναζε ‘Ελπίδα, Ελπίδα’, γιατί με ξέρει. Νόμιζα κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει».

Όπως προσέθεσε κάλεσε για βοήθεια και μετά «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα ‘δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε’».

 

Δείτε το βίντεο στην Πηγή


AgrinioStories