8 Φεβρουαρίου 2023

Άνεσις 10-11/12 – Λαϊλ, ο φίλος μου ο κροκόδειλος

Λαϊλ, ο φίλος μου ο κροκόδειλος

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11  Δεκεμβρίου 2022
στον Δημοτικό Κινηματογράφο Άνεσις

Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Ο Josh και ο Λάιλ γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

 

 

Οι οσκαρικοί συνθέτες Πεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ (“La La Land”, “The Greatest Showman”) και ο πληθωρικός Χαβιέρ Μπαρδέμ κάνουν ότι μπορούν για να ζωηρέψουν τραγουδιστικά και ερμηνευτικά, αντίστοιχα, ένα κωμικό μιούζικαλ για δεκάχρονα. Τα μελωδικά μέρη του είναι και τα πλέον ενδιαφέροντα, μιας και όλα τα υπόλοιπα διεκπεραιώνονται με τον αυτόματο πιλότο.

 

Ώρες προβολής: 4:00 μ.μ. 
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Μαθητικό – Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων – Αμεα: 4 ευρώ

 


AgrinioStories