20 Αυγούστου 2022

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο Αγ. Ιωάννη Ρηγανά

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά
Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός. Τοποθέτηση  ιστών  με προβολείς LED

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και η δημιουργία περιμετρικά  αρδευτικούδικτύου  προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεταιη ασφαλής λειτουργία των χώρων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις με τον πρόεδρο του ΑΟ Ρηγανά  Α. Κοσμά και τον γεν. γραμ. Κ. Ιωάννου.

 «Με ένα σημαντικό πρόγραμμα αναβαθμίζουμε σταδιακά  τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγρινίου. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια αποδίδοντας έργα υποδομής στους συμπολίτες μας. Με τους προβολείς θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να αθλούνται και τις  βραδινές ώρες ενώ σύντομα θα τοποθετηθεί  χλοοτάπητας. Αποδεικνύουμε  έμπρακτα το ενδιαφέρον  μας για τις αθλητικές υποδομές   και  τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 


AgrinioStories

1 thought on “Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο Αγ. Ιωάννη Ρηγανά

  1. Μπράβο μεγάλε Δήμαρχε!!!!!!; Δεν τραβάς μία “γραμμούλα “, να βάλεις μπροστά τα μοτέρ των αντλιοστασίων του ΤΟΕΒ Παραβόλας, να “αθλούνται” και οι αγρότες παραγωγοί; ;;;
    Αλλά Γιώργο, το φέρνει ο Βλάχος το τυρί και θα είναι ” τουλουμοτύρι”!!!!!!!
    Μην το ξεχνάς!!
    Γιώργος Β. Σολτάτος!

Comments are closed.