17 Μαΐου 2022

«Ακυβέρνητη» η «Κοινωφελής» του Δήμου Ναυπάκτου

Δυσκολίες στην αντικατάσταση της Ζιαμπάρα στην Κ.Ε.Δ. Ναυπάκτου

Η παραίτηση της αμισθί προέδρου της ΚΕΔΝ, Μαρίας Ζιαμπάρα, έχει δημιουργία «ανυπέρβλητα» προβλήματα στην δημοτική αρχή Γκίζα

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη αναταραχή στο πρόσωπο που θα διαδεχθεί την κα Ζιαμπάρα, καθώς η δημοτική αρχή το τελευταίο που χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι μια αφορμή για νέα προβλήματα. Η Μαρία Ζιαμπάρα, τα δύο αυτά χρόνια ως πρόεδρος, ήταν εξαιρετική στην διαχείριση του προσωπικού αλλά και των οφελουμένων και σίγουρα το κενό που αφήνει, πρέπει να καλυφθεί από ένα πρόσωπο ανάλογων προσόντων και δυνατοτήτων.

Η δυσκολία που υπάρχει στην αναπλήρωσή της, φάνηκε και χθες στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος αφού αρχικά έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του συνόλου των μελών της ΑΔΚΝ που αποχώρησαν, πρότεινε την αντικατάσταση μόνο των μελών του λιμενικού ταμείου και όχι της ΚΕΔΝ, με το επιχείρημα ότι έπρεπε να υπογραφούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις. Όμως άμεση ανάγκη έχει κι η ΚΕΔΝ, είπε ο κος Μπουλές, αλλά ο δήμαρχος επέμεινε, η αντικατάσταση της ΚΕΔΝ να γίνει αργότερα.

 


AgrinioStories | Πηγή