30 Μαΐου 2023

Αιτωλικό 22/3 – «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»
από τον Όμιλο Θεατρικής Παιδείας
του Γυμνασίου Αιτωλικού
στις 22 Μαρτίου στο Αιτωλικό

 

«Μια μεγάλη κοπιαστική προσπάθεια που έγινε με πολλή αγάπη, ολοκληρώνεται και παρουσιάζεται την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην Αίθουσα ” Ευανθία Καρβέλη” στο Αιτωλικό στις 8:00 το απόγευμα», αναφέρει εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Αιτωλικού η Δ/ντρια Ανδριανή Χαλαζιά και οι εκπαιδευτικοί Μαρία Σμπόνια (Γαλλικής Φιλολογίας) και Θεοδώρα Τσίγκα (Θεολόγος) στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσαν.

«Θα έχετε την ευκαιρία», συνεχίζουν, «να απολαύσετε την πιο πολυπαιγμένη σάτυρα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”.

Κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, υπό την άγρυπνη ματιά των ξωτικών, θα αφεθούμε σε έναν ονειρικό αλλά και λίγο απειλητικό κόσμο.

Ο έρωτας και τα παιχνίδια της εξουσίας που παίζονται, μεταφέρονται με διασκεδαστικό τρόπο και σαν μια φευγαλέα ενόχληση ενός εφιάλτη,  συναρπάζει το κοινό και εκπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δ. Σ. του Πνευματικού Κέντρου “Ευανθία Καρβέλη” που μας στήριξαν ποικιλοτρόπως.»

 

 


AgrinioStories