29 Μαΐου 2023

Αιγιάλεια – Εκκίνηση της υποψηφιότητας Σπηλιόπουλου

Επίσημη πρώτη του Κώστα Σπηλιόπουλου
ως υποψήφιο δήμαρχο Αιγιάλειας στις εκλογές του 2023,
σήμερα στις 6.30 μ.μ στο Πολύκεντρο Αιγίου.

Η εκκίνηση της νέας παράταξης αναμένεται να εντυπωσιάσει σε όγκο, με τον κ. Σπηλιόπουλο να επιλέγει, άκρως πολιτικά, να σταθεί σε μεγάλα θέματα της περιοχής, κάθετα αντίθετος με τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης. Θα κάνει λόγο για «στασιμότητα, παρακμή, απώλεια κεκτημένων, μετριότητα, ανικανότητα, πελατειακή λογική, ίντριγκα, αδιαφάνεια, συναλλαγή, καθεστωτικές λογικές και αναξιοκρατία», προτείνοντας μια «Νέα αρχή σε ένα Νέο Δήμο», με πρόγραμμα, συνέπεια και διεκδικήσεις, ικανούς και νέους ανθρώπους.

Ανάμεσα στους 31 πρώτους υποστηρικτές του Κ. Σπηλιόπουλου, ή και μελλοντικούς υποψηφίους του δημοτικούς ή τοπικούς συμβούλους – χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει το παραμικρό – πέραν όσων έχει γράψει ήδη η «ΠτΔ» -, προστίθενται τρία ακόμα πρόσωπα έκπληξη, που σηματοδοτούν πολλά στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για:

  • Αποστόλης Χριστόπουλος
    • Τον γνωστό δικηγόρο Αιγίου Αποστόλη Χριστόπουλο, γιο του αείμνηστου στελέχους του δήμου Λάμπη Χριστόπουλου και ανηψιό του πρ. δημάρχου Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλου!
  • Χρήστος Πανίτσας
    • Τον πρώην αντιδήμαρχο Αιγίου Χρήστο Πανίτσα (επί δημαρχίας Λέλου Σιαβελή), με θητεία κι ως πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ!
  • Ανδρέας Ψυχογιός
    • Τον επιχειρηματία της εστίασης Ανδρέα Ψυχογιό, που έχει συνδέσει το όνομά του με δύο «θρυλικά» μαγαζιά, το «Piccadilly Club» στην παραλία Αιγίου και το καλοκαιρινό «Beau Rivage» στην παραλία Λόγγου.

 


AgrinioStories