15 Αυγούστου 2022

Αγρίνιο: Ξεκίνησε και επίσημα η γιορτή στην πόλη

Φωτογωγήθηκε το Κέντρο στο Αγρίνιο

Με αντίστροφη μέτρηση από το 10 έως το 0 ο Δήμαρχος Αγρινίου έδωσε το έναυσμα να ανάψουν τα λαμπάκια του υψηλού και ευτραφούς δένδρου που στήθηκε στη μέση της πλατείας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Εκτός από τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου και τα μέλη της υπόλοιπης δημοτικής αρχής της πόλης, το παρόν στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Παπαναστασίου

Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής, ο Δήμαρχος του Αγρινίου σημείωσε ότι «το Αγρίνιο φέτος θα είναι πιο γιορτινό και πιο φωτεινό από κάθε άλλη φορά, έτσι ώστε όλοι να νοιώσουν χαρά, αγάπη και ευτυχία».

 

 

«Μετά από τόσο καιρό ας διασκεδάσουμε, ας ανάψουμε το δέντρο μας, όλοι μαζί. Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά», κατέληξε και έδωσε το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης.

Φαρμάκης

«Υγεία πάνω απ’ όλα», ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι «οι μέρες των Χριστουγέννων είναι οι ωραιότερες του χρόνου».

 

 

«Θα κλείσω με μια ευχή«, κατέληξε: «Να έχουμε όλοι χαρά και υγεία στις οικογένειες μας. Και αυτό το χαμόγελο, που βλέπω στα χείλη όλων, να συνεχίσει να είναι καρφωμένο πάνω στα πρόσωπά μας στο εγγύς μέλλον και φυσικά στη χρονιά που έρχεται».

 

 

Η φιλαρμονική του Δήμου γέμισε την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας η οποία συμμετείχε στην εκδήλωσε με την επιμέλεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 

 

 


AgrinioStories