7 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλού ο μητροκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος
Μεταφέρεται στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που σκότωσε τη μητέρα του προχθες τα ξημερώματα και τραυμάτισε τη γιαγιά του στο σπίτι τους, στην οδό κόκκαλη του Αγρινίου. Ήδη αποφασίστηκε η μεταφορά του στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Η οικογένεια του 35χρονου, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Γιάννη Ψάρρη, ζητά να βρεθεί σε χώρο όπου θα έχει την κατάλληλη περίθαλψη και υποστήριξη, μιας και πάσχει από χρόνια σχιζοφρένεια. Ο ίδιος, όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του δεν  έχει συνειδητοποιήσει του αυτό που έχει κάνει, ενώ το σύνολο της απολογίας του αποτελούνταν από ακατάληπτες λέξεις

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 6:12 τα ξημερώματα της Τρίτης η Αστυνομία δέχτηκε την κλήση μιας γυναίκας που μόλις και με τα βίας μπορούσε να μιλήσει καλώντας σε βοήθεια. Όπως έγινε αργότερα γνωστό η γυναίκα αυτή ήταν η 80χρονη γιαγιά του δράστη που καλούσε σε βοήθεια.

Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως και της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι, φώναξαν στον 34χρονο να παραδοθεί, αλλά αυτός αρνήθηκε και κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι του. Οι ένστολοι περικύκλωσαν το σπίτι και με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού μπήκαν μέσα. Ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο αλλά ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή στο δωμάτιο της. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε μεταξύ των ωρών 10:00 το βράδυ και 2:00 τα ξημερώματα.

Η 80χρονη γιαγιά του δράστη έφερε τραύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

 


AgrinioStories