5 Ιουνίου 2023

Αγρίνιο 7/5 – «OscarWildeStories», του Όσκαρ Ουάιλντ

«OscarWildeStories», του Όσκαρ Ουάιλντ
από το Β’ Τμήμα Ενηλίκων Ερασιτεχνικού Θεάτρου
της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου

Τα Τμήματα Ενηλίκων Ερασιτεχνικού Θεάτρου (Α’ και Β’) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου κλείνουν την φετινή χρονιά ανεβάζοντας τις παραστάσεις: «Ζωές για φάγωμα» του Σάκη Σερέφα. από το Α’ τμήμα Ενηλίκων Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Κ.Ε.Δ.Α., την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στις 21:15 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου και «OscarWildeStories» βασισμένη στα έργα «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» και «το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ από το Β’ τμήμα Ενηλίκων Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Κ.Ε.Δ.Α. την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στις 21:15 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

 

«OscarWildeStories»

 

 

Ο Όσκαρ Ουάιλντ, σπουδαίος μυθιστοριογράφος, ποιητής και δραματουργός, προσφέρει με συγκινητικό, τρυφερό, αλλά και σαρκαστικό τρόπο γοητευτικές ιστορίες που μας μεταφέρουν σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο λυρισμό, συγκίνηση, ανθρωπιά, αλλά και εκμετάλλευση, ματαιοδοξία και ιδιοτέλεια.

«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» είναι ένα τρυφερό αφήγημα που αγγίζει το θέμα της αυταπάρνησης, της φιλίας, του θάρρους και της ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους μας.«Το φάντασμα του Κάντερβιλ» δεν  είναι μια τρομακτική ιστορία, είναι μια ιστορία στην οποία ο συγγραφέας ακροβατώντας στα όρια του παραμυθιού, μάς βοηθά να κατανοήσουμε τι είναι Ζωή, τι σημαίνει θάνατος και γιατί η Αγάπη υπερισχύει και των δύο.

  • σκηνοθεσία: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ
  • σκηνικά – κοστούμια: Η ΟΜΑΔΑ
  • κινησιολογία: ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ
  • βοηθός σκηνοθέτη: ΘΕΚΛΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
  • φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

παίζουν:

ΘΕΚΛΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,  ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΟΡΙΣΗ, ΤΖΕΝΗ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ, ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΔΕΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΙΝΟΣ, ΕΦΡΑΙΜΙΑ ΜΑΝΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΜΠΟΥ, ΦΡΟΣΩ ΤΣΟΛΚΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
(ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ)

*ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ την ημέρα της παράστασης από  19:00 έως 21:00.

 


AgrinioStories