13 Αυγούστου 2022

Αγρίνιο: «Συμμαχία Πολιτών» για Λήδας & Αχελώου

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών»

Ερώτηση -πρόταση για την ανάγκη ασφαλτόστρωσης
και αναβάθμισης φωτισμού των οδών Λήδας και Αχελώου

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Κοινοποίηση: Δήμαρχος Αγρινίου, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

 ΕΡΩΤΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΗ

Για την ανάγκη ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης φωτισμού των οδών Λήδας και Αχελώου

Κύριε Πρόεδρε

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων που διαμένουν στις οδούς Λήδας και Αχελώου καθώς και στην πάροδο Λήδας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι συγκεκριμένες οδοί για περισσότερο από μια δεκαετία δίνοντας μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά, το τσιμέντο έχει υποστεί μεγάλες φθορές λόγω της διάβρωσης με τα χρόνια, οι λακκούβες κάνουν επικίνδυνη τη ζωή των κατοίκων ενώ ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος έως ανύπαρκτος.

 Για το θέμα αυτό οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα προς τον Δήμο Αγρινίου με τις υπογραφές τους από τις 2 Ιουνίου 2020 (Αρ. Πρωτ. 19220) αλλά παρότι πέρασε 1,5 χρόνος από τότε δεν έχει γίνει το παραμικρό.

 Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Δημότες του Αγρινίου δικαιούνται να έχουν τουλάχιστον τις στοιχειώδεις υπηρεσίες και υποδομές ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι σκέφτεται και η Δημοτική Αρχή την καλούμε να δει το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας και να προχωρήσει άμεσα στην ασφαλτόστρωση των οδών που προαναφέραμε και την αναβάθμιση του φωτισμού.

 Για τη «Συμμαχία Πολιτών»

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

 


AgrinioStories | Δελτίο Τύπου