2 Ιουλίου 2022

Αγρίνιο: Με επιτυχία η ημερίδα για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Ημερίδα ενημέρωσης για τα ηλεκτρονικά βιβλία
διοργάνωσε ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου

Με επιτυχία αλλά με περιορισμένη συμμετοχή λόγω κυρίως των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω Covid-19, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο στις 7 Φεβρουαρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου, στοχεύοντας στην ενημέρωση των επαγγελματικών φορέων της περιοχής του Αγρινίου, προσκαλώντας – λόγω των υγειονομικών περιορισμών – μόνο τα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων.

Η ημερίδα διεξήχθη στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κατά την διάρκεια της ημερίδας αναλύθηκε από τον εισηγητή κ. Τάσο Προβίδα (Πρόεδρο του Συλλόγου) το γενικό πλαίσιο εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων, η ισχύουσα νομοθεσία και οι τρόποι διαβίβασης των δεδομένων στην πλατφόρμα MyData. Ακολούθησε συζήτηση για τις αλλαγές που τα ηλεκτρονικά βιβλία επιφέρουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Με ανακοίνωση που ανήρτησε το Δ.Σ. του Συλλόγου στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο ευχαριστεί το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την χορήγηση της αίθουσας και τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην ημερίδα και επίσης παραμένει στην διάθεση των Επαγγελματικών φορέων του τόπου για να προσφέρει ενημέρωση στα μέλη τους.

 


AgrinioStories