4 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο – Άνεσις: Ενκάντο στις 4 & 5 Δεκεμβρίου

Αγρίνιο – Δημοτικός Κινηματογράφος Άνεσις

«Ενκάντο»: Ένας Κόσμος Μαγικός
των Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ και Σαρίζ Κάστρο Σμιθ

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις»
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

 

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια γεμάτη ζωή πόλη, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο.…Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για την ιδιαίτερη οικογένειά της.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Encanto», της 60ης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney που διαδραματίζεται σε μια «φανταστική» εκδοχή της Κολομβίας, συνεχίζοντας την συμπεριληπτική εξερεύνηση του στούντιο εκτός της προνομιούχας Λευκής Αμερικής. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Μπάιρον Χάουαρντ, Τζάρεντ Μπους και Σαρίζ Κάστρο Σμιθ και τα τραγούδια γράφει ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα (σε αγγλικά και ισπανικά), στη δεύτερη συνεργασία του με τη Disney μετά το «Βαϊάνα».

 

 

Η.Π.Α., 2021 | Παραγωγή: Walt Disney Animation Studios
Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ και Σαρίζ Κάστρο Σμιθ
Μουσική: Λιν-Μανουέλ Μιράντα
Γλώσσα: Μεταγλωτισμένο
Διανομή: Walt Disney Studios Motion Pictures

 

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 4:00 μ.μ Σάββατο και Κυριακή

Τηλ. Επικοινωνίας: 26410 44345
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Ειδική τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ
(Μαθητικό – Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων – Αμεα με την επίδειξη κάρτας:)

 

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών

  • Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργείως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
  • Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.
  • Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

  • Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

AgrinioStories | Επιμέλεια: Λ.Τ.