3 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο: Ανατροπή στη μητροκτονία

Ανατροπή στη μητροκτονία που συγκλονίζει το Αγρίνιο και ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Εφημερίδας Πελοπόννησος (pelop.gr ) και παρά τις μέχρι χθες πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση μαχαιριού στη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας, ο δράστης δολοφόνησε τελικά τη μητέρα του με τα ίδια του τα χέρια!

Ειδικότερα, η ιατροδικαστική έκθεση στη σορό της άτυχης γυναίκας στο Αγρίνιο, έριξε φως στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος ο 35χρονος γιος αφαίρεσε τη ζωή της 54χρονης μάνας του!

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε «κακώσεις κεφαλής και αυχένα», ενώ στη σορό της δεν εντοπίστηκε κανένα τραύμα από το μαχαίρι που περισυνελέγη γεμάτο αίματα από τη σκηνή του εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος της.

Όπως προέκυψε, λοιπόν, η γυναίκα βρήκε βίαιο θάνατο από τα χέρια του γιου της, ο οποίος τη χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού που διέμενε η 54χρονη με την 81χρονη γιαγιά του, μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

 Η μανία της επίθεσης του 35χρονου εξηγεί το γεγονός ότι τμήματα του τριχωτού της κεφαλής της γυναίκας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, δημιουργώντας το μακάβριο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

 


AgrinioStories