Αγρίνιο 8-10/6 – 1ο Αgrinio beach volley cup

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία
με τον ΓΦΣ Παναιτωλικό συνδιοργανώνουν το
1ο Agrinio beach volley cup

Το Agrinio beach volley cup αποτελεί έναν από τους σταθμούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Οι αγώνες ξεκινούν στις 8 και θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης:

«Η διοργάνωση που γίνεται από την “North Area Beach Volley Circuit” μαζί με τον Δήμου Αγρινίου και τον σύλλογο του Παναιτωλικού, έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία, συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ ανά φύλο και είναι το τελευταίο τουρνουά OPEN (μαζί με της Ίου) πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 5 Ιουνίου και ώρα 14:00 και γίνονται απευθείας στον διοργανωτή.

Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν στο κέντρο του Αγρινίου και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα στον κόσμο της πόλης που θα παρακολουθήσει τους αγώνες».

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης αναφέρθηκε στη σημασία διοργάνωσης των συγκεκριμένων αγώνων: «Το Αγρίνιο υποδέχεται τους ελίτ αθλητές και αθλήτριες του beach volley. Ο Δήμος Αγρινίου για πρώτη φορά διεκδίκησε και φιλοξενεί αγώνες  beach volley πανελλήνιας εμβέλειας. Στόχος μας  να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό γεγονός  το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις. Περιμένουμε τους Αγρινιώτες και τους επισκέπτες να χαρούν και να απολαύσουν τους Αγώνες».

 

 

 


AgrinioStories