6 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο – 75 μέλη του ΕΣΑ ζητούν Γενική Συνέλευση

Με σκοπό την διενέργεια εκλογών
75 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου
ζητούν Γενική Συνέλευση

Τη σύγκληση άμεσα Γενικής Συνέλευσης των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με σκοπό την διενέργεια εκλογών ζητούν με υπογραφές τους 75 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Ολόκληρη η επιστολή των «75» έχει ως ακολούθως:

«Κύριοι

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου υπ αριθμ.125/2022 της 15/7/2022 διοριστήκατε προσωρινή διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου ,η οποία σας υποχρεώνει να συγκαλέσετε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου για την διενέργεια εκλογών και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και των λοιπών διοικητικών οργάνων που προβλέπονται από το καταστατικό.

Έχουν ήδη περάσει τρεις μήνες από την απόφαση του Πρωτοδικείου και εξακολουθείτε να μην συγκαλείται Γενική Συνέλευση .

Σας τονίζουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς ,όπως και όλης της χώρας αντιμετωπίζουν την τρίτη διαδοχική και πιο δύσκολη κρίση των τελευταίων δεκατριών χρόνων της ενέργειας και της ακρίβειας ,με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί πολλά και σοβαρά προβλήματα για την επιβίωση τους.

Οι εξελίξεις αυτές απαιτούν να υπάρξει από την πλευρά του θεσμικού οργάνου του εμπορικού κόσμου αιρετή διοίκηση ,η οποία θα προσπαθήσει να αναδείξει,να προβάλει και να διεκδικήσει τις καλύτερες λύσεις για τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς.

 Οι πιο κάτω υπογράφοντες ,μέλη του εμπορικού συλλόγου Αγρινίου σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα γεν .συνέλευση των μελών του συλλόγου με σκοπό την διενέργεια εκλογών.

Δεν μπορεί ο σύλλογος να παραμένει χωρίς αιρετή διοίκηση για τόσους μήνες χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία.»


AgrinioStories

1 thought on “Αγρίνιο – 75 μέλη του ΕΣΑ ζητούν Γενική Συνέλευση

Comments are closed.