2 Οκτωβρίου 2022

Αγρίνιο – 600.000 ευρώ για προαύλια σχολείων

Δήμος Αγρινίου – «Επισκευή συντήρηση
αύλειων χώρων σχολείων δήμου Αγρινίου»,
προϋπολογισμού: 600.000 ευρώ

Εκτεταμένες εργασίες στους αύλειους χώρους σχολείων των Δημοτικών Ενοτήτων Αγρινίου προωθεί η Δημοτική Αρχή μετά την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Το έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ περιλαμβάνει παρεμβάσειςσε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και σε μεγάλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  στις Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή αθλητικού δαπέδου στα εξωτερικά γήπεδα  Βόλεϊ ή Μπάσκετ  με αντιολισθητική επένδυση, πλακοστρώσεις στους αύλειους χώρους για την αποκατάσταση επικινδύνων τμημάτων και κατασκευή αγωγών όμβριων για την απομάκρυνση των νερών ανάλογα με τις ανάγκες των σχολείων.

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα των αύλειωνχώρων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών. Με την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου, Σχολικών Επιτροπών, Συλλόγων Διδασκόντων και Συλλόγων Γονέων προσπαθούμε πάντα για  το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά μας.Έχουμε αποδείξει ότι η αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα», ανέφερε σχετικά  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.


AgrinioStories