6 Φεβρουαρίου 2023

Αγρίνιο 5/12 – Δυο γυμνά άσπρα χέρια

Μελίνα Μποτέλλη: «Δυο γυμνά άσπρα χέρια»
Η Μελίνα Μποτέλλη σκηνοθετεί και ερμηνεύει
έναν ύμνο στη μητρότητα και την τέχνη της μουσικής

Η Περιφέρεια Δυτικήs Ελλάδαs σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου τιμούν το Εργαστήρι “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” και την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, στο πλαίσιο του εορτασμού παγκόσμιαs ημέραs ατόμων με αναπηρία και προσκαλούν σε ένα θεατρικό μουσικό μονόλογο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου.

Η παράσταση ανέβηκε, για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων της πετυχημένης παρουσίας της Μελίνας Μποτέλλη στο θεατρικό σανίδι.

Ο μονόλογος είναι εμπνευσμένος από το καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε η Μελίνα Μποτέλλη, τα εφηβικά της χρόνια, τις ακροάσεις, τον κόσμο της όπερας, το θέατρο, την τηλεόραση, το χορό και τη μουσική….

Η παράσταση αποτελεί αφιέρωμα στους δασκάλους της Μποτέλλη όλων των τεχνών, αλλά κυρίως στους ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την εισβολή της τηλεόρασης και της εικόνας. Του ραδιοφώνου, που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει , να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα.

Η είσοδοs είναι ελεύθερη

 

 

 


AgrinioStories