Αγρίνιο – 19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

19ου Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο
στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο

Η Οργανωτική Επιτροπή του 19ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου  (19ου ΠΕΣ) και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 19ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου στην πόλη του Αγρινίου από 23 έως 27 Μαΐου 2022. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο (Δεληγιώργη 2, Πλατεία Παναγοπούλου).

Το Πανελλήνιο Εντομολογικό συνέδριο είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος από το 1985 και μετά. Σε κάθε συνέδριο συμμετέχουν επιστήμονες από όλα τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας παρουσιάζοντας πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες από όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Εντομολογίας, Ακαρεολογίας και Νηματωδολογίας αλλά και επίκαιρα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που αφορούν την φυτοπροστασία.

Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση Εντόμων από την συλλογή που διαθέτει το Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκθεση και διαγωνισμός φωτογραφίας με θέματα εντομολογικού ενδιαφέροντος

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://entsoc.gr/19opec/

 

 

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα 

 


AgrinioStories